pengajian saya

Bismillahirrohmanirrohim....

Allhamdulillah.... dah seminggu saya tinggalkan blog nie... tak sempat nak menjenguknya... maaf juga sahabar blogger dah lama saya tak blog walking...

Skang saya ada kat kedah... bila balik kedah feel nak study ni mula malas banyak hal nak buat kat rumah ni. Kejap nak care anak, nak masak la, nak kemas rumah ler... huhu banyak fikir nakbuat ituini...

Esok hari keje kat kedah saya decide nak pergi ofis buat keje kat sana. Tapi still fikir ksn baby zara yang breast feeding ni macamana nak tinggalkan en daddy... harus ler dia nangis walaupun skang dia dah makan tapi susunya saya risau...

Demi nak siapkan proposal terpaksa jua saya bekorban... kalau kat penang en daddy mati kutu tak tau nak buat apa... sejak kes amuk kat rumah penang tu lagi la en daddy tak mau tinggal sana...

Alahai sian saya... its ok la saya yakin tempat bukan penghalang tuk kita study kan... insya allah semoga dipermudahkan semuanya...

2 comments:

  1. wah , mencabar ye hidup berkeluarga , belajar , anak kecik , keje lagik , btw , tabahkan hati dan sentiasa kuat keyh , u can do it , manusia itu kuat cuma manusia tuh kadang2 tak sedar akan kekuatan tuh , peace :D

    ReplyDelete
  2. Semoga dipermudahkan segalanya....

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

INSTAGRAM FEED