Filem Sembunyi: Bisikan Azazil. Saya sudah tangok.

Bismillahirrohmanirrohim....

Allhamdulillah bersua kembali. Dah lama tak update entry... selepas entry kat bawah tu, saya dapat emeil tuk tonton dan colect data... Secepat mungkin saya siapkan soalan berdasarkan lit review tuk 30 respondon untuk pilot test.... Allhamdulillah sempat semuanya walaupun last minute...



Bila saya tengok wayang tu, anak-anak bersama en daddy tunggu kat luar ler... hehe... kesian dorang... anak-anak tak boleh masuk filem ni filem seramkan...


Ni antara respondon saya masa saya menonton dan collect data kat Kedah... Seterunya sambung collect data kat Penang pula...



Seronok juga filem ni... memang tak boleh nak relex ler... saya paling suka scene lawan antara Kamal (Remy Ishak) dan Sharnaaz, lupa lak wataknyer,,,, fast cut editingnya memang cantik... set penggambaran juga cantik sesuai dengan latar masa disamping sinematografi yang menarik... tatahias pun boleh dipuji sesuai dengan watak dan perwatakan..

bila sampai babak hantu tu, memang sangat menguji emosi saya kerana hantu tu tak ditunjukkan secara direct... bila dah dapat tengok rupa hantu tu, baru saya berani skit... hehe... macam tu rupanya rupa hantu tu... huhuhu... walaupun dalam kesejukan tu, dalam memang panas menahan takut... hehe...

all the best pada semua dibelakang tabir filem ini...






1 comment:

  1. lama x singgah sini. akak sihat ke? baby camne?

    selalu tgk iklan filem ni kat tv. tapi my dear x minat pulak tgk filem2 melayu ni. huhuhu

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.