Selsema adik zara ke klinik lagi

Assalamualaikum...

Hari ni dek kesihatan adik zara belum sembuh dah seminggu selsema saya bawa dia semula ke klinik. Minggu lepas check up kat klinik kerajaan doktor tak bagi ubat selsema coz baby kecil lagi. Dia cuma suggest satu ubat kena beli kat farmasi letak kt hidung dia. Tadi pergi check kat klinik swata doktor tu cakap anak kamu ni lelah asma. Saya memang tak terkejut coz dah tahu dah jawapan itu yang dia akan bagi bila saya tengok doktor tu kat kaunter. Dulu masa kakak amani kecil kena selsema jawapan ini juga dia bagi. Saya ingatkan hari ada doktor lain yang bertugas kat situ... tak apa la doktor kalau macam tu... dia bagi ubst batuk selsema dan kahak... macam biasa...


Kesian adik zara kan... esok pun memang saya akan bawa 
dia check up lima bulan kat k.k... memandangkan risau selsema batuk dia hari pergi check kat klinik swasta tu...


2 comments:

  1. Siannya die... harap cecepat sembuh adik zarah....

    ReplyDelete
  2. semoga baby cepat sembuh........
    Sekarang musim tak sihat kak...

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.