Adik zara tak mahu makan ubat

Kesian adik zara ni nak buat camana kat dia tak moh makan ubat. Tadi saya bagi ubat selsema batuk. 1st round encik daddy suap sambil duk senyum dia nganga makan then dia buang. 2sd round tuk ubat kahak dia dah pandai rasa muka pun berkerut. 2 kali picit terus je muntah. Dia dah pandai rasa.



Sekarang ni dia dah pandai guling-guling so saya kena carefull tengok dia selalu takut jatuh. Saya lagi selesa letak dia kat atas toto lebih selamat.


1 comment:

Give your inspiration here and thank you.

INSTAGRAM FEED