Pindah Penang

Bismmillahirrohmanirrohim..... dah berapa minggu ni berabuk je blog saya. tak menyempat nak update. g mari g mari sedikit kepenatan. Malam ni baru berpeluang melunaskan janji entry saya.... hehehe.....

Pindah Penang
Allhamdulillah, sudah 19 hari saya berpindah di teratak baru sejak 6 Feb lalu.... Saya minta dengan tuan rumah untuk masuk rumah pada 6 hb kerana 7 hb Feb saya ada workshop/kelas di usm... ermmm memang penat pada hari tersebut, rushing dari Kedah dah lewat, sampai pun dah lewat... hampir magrib baru siap mengangkut barang walaupun tak sebera yang dibawa.....

Balik Kampung Kota Bharu
7, 8 hb saya di Penang, 9 bh saya dan keluarga berangkat balik kampung.... Seminggu lebih juga di kampung.

Balik Kampung Kedah
15 hb hari Jumaat lepas baru saya pulang ke Kedah. Skang dah ada dua kampung, hehe... kampung asal Kota Bharu, Pasir Mas, kampung kedua kampung Kedah.... Cam ni la gaya hidup perantauan kan... apapun seronok....

Balik Penang
Beberapa hari di teratak Kedah baru kemnali ke Penang semula pada 26 hb hari Isnin, seteleh selesaikan hal di ofis saya Kedah, urusan mengepos motor en daddy... Allhamdulillah, kelmarin motor daddy selamat tiba di Penang. Harga pos laju dari Kedah ke Penang RM150, dengan harga pelajar... Kalau harga asal RM180.
sangat membantu dengan student card.... Allhamdulillah,...


1 comment:

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.