Finally I Got The Puma Shoe

Allhamdullillah... syukur kepadaNya, maha pengasih dan penyayang. dah lama saya tak soping ni. sebelum ni saya duk cari kasut tuk keperluan kaki saya ni. sedey.... bila apa yang saya nak xde size kan, entry sini. tadi my family n i pergi make up kereta. lama juga ler menunggu siap. after jer siap tu en daddy singgah nak makan char kue teow, tetiba jer jumpa member. en daddy cakap nak pergi al-ihsan depan kedai char kue teow tu. tapi sebenarnya kami tak mo makan char kue teow kat tempat member duduk tu, kami nak mkn kedai sebelah.


masuk jer al-ihsan, saya memang dah frust la kan kasut puma yang diidamkan tu tak ada size saya. mana lagi kasut yang ada. ternampak warna hitam, saya try. tetiba padan harus la size saya, bila tengok harga, aikkk nape murah? RM89! puma grey yang saya suka harganya RM119. dah memang padan jer dengan kaki saya terus beli. keluar je al-ihsan sambung niat kami nak makan char keu teow tu... 


Allhamdulillah syukur sangat, dah lama sangat tak soping keperluan diri ni dan dapat rezeki makan char kue teow yang voiilaaa ni.... terima kasih ya Rabb.... 




1 comment:

  1. comel la kasut tu. teringin nak satu. tunggu kumpul duit dulu. hihi.

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.