Apa Cantik Rumah Baru Saya?

Memang bersyukur bila dapat confirm pindah rumah baru, dan confirm juga dengan tuan rumah ni... masa saya deal dengan tuan rumah tu, saya tak sempat nak tengok rumah ni secara terperinci. balik kedah saya duk fikir bilik kot mana, toilet kot mana, coz masa tu duk kalut dengan egen rumah tu. Entry Penang Penang Penang Rumah Sewa. Then baru saya tengok dari tingkat 9, wow cantiknya pemandangan luar, kekadang seram pun ada

V
V
V
V
V
V
V
V

tuuudiaaa.....


Kakak amani tanya, "itu apa mama yang batu-batu tu"..... hehe... saya jawab ler secara jujurnya kubur orang cina mati... budak mana la tau takut ke apa.... 


3 comments:

  1. woww tinggi ..kubur tu yer .. naseb cina punye

    ReplyDelete
  2. hiasi rumah baru anda dengan lampu hiasan comel...
    layari http://cenderamatadarihati.blogspot.com

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

INSTAGRAM FEED