Masih Mencari Buku

Assalamualaikum... selamat tengahari...

Nak tertaip selamat pagi tadi terus delate bila tengok jam dah 12.30... hehe. Tak perasan dari pagi lagi saya mengadap latop ni...

Sambil duk search bagi meterial tesis saya sambil tu saya duk blogging... em... minggu lepas saya pergi library pinjam buku, memang tak jumpa lak tajuk buku yang kaitan dengan tajuk tesis saya walaupun excited sangat banyak buku baru dalam bidang saya... Tadi bila serach kat opec library, ada pulak... Allhamdulillah, boleh pergi pinjam lagi...

Dan bila serch kat Amazon, Kinokuniya, dan MPH.... ermmmm seronok la boleh dikatakan banyak juga buku yang berkaitan dengan tajuk saya.... Nak beli kesemuanya alahai! rebeh rasanya... hehehe... tapi Allhamdulillah nasib baik juga saya dapat cari tesis-tesis lepas yang terkini kat dalam sistem library ofis saya...


Ada tak saluran atau wesite online lain selain di atas tu yang menjual buku-buku pendidikan ni... kalau ada yan tahu boleh share dengan saya.... :)

ps: seronok pinjam... nak baca???


Powered by Blogger.