Masih Mencari Buku

Assalamualaikum... selamat tengahari...

Nak tertaip selamat pagi tadi terus delate bila tengok jam dah 12.30... hehe. Tak perasan dari pagi lagi saya mengadap latop ni...

Sambil duk search bagi meterial tesis saya sambil tu saya duk blogging... em... minggu lepas saya pergi library pinjam buku, memang tak jumpa lak tajuk buku yang kaitan dengan tajuk tesis saya walaupun excited sangat banyak buku baru dalam bidang saya... Tadi bila serach kat opec library, ada pulak... Allhamdulillah, boleh pergi pinjam lagi...

Dan bila serch kat Amazon, Kinokuniya, dan MPH.... ermmmm seronok la boleh dikatakan banyak juga buku yang berkaitan dengan tajuk saya.... Nak beli kesemuanya alahai! rebeh rasanya... hehehe... tapi Allhamdulillah nasib baik juga saya dapat cari tesis-tesis lepas yang terkini kat dalam sistem library ofis saya...


Ada tak saluran atau wesite online lain selain di atas tu yang menjual buku-buku pendidikan ni... kalau ada yan tahu boleh share dengan saya.... :)

ps: seronok pinjam... nak baca???


11 comments:

  1. ADUH,TENGOK BUKU-BUKUAN TERUS PENING..

    ReplyDelete
  2. sy kalau baca buku, novel...memang cepat ngantuk. ..tp kalau baca e-novel atau yg seumpamanya kat lappy nih ok jer...

    ReplyDelete
  3. buku saya beli masih ensem....nampak sangat x baca..hehe...tak sempat la..


    tahniah sebab dah dapat 2nd baby..maaf la lama x jengok sini ^_^

    ReplyDelete
  4. selamt bertesis ye akak.. hehe. semoga berjaya akak. phd ke akak?=)

    ReplyDelete
  5. macam kenal bukunya..hehee aritu dtg tak sempat nk snap pic gan puan belog ini..hehee

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum..

    jika berminat untuk mendapatkan buku-buku terbitan DBP dgn kadar diskaun menarik, sila email saifulnazaree@gmail.com. kadar diskaun menarik sah untuk belian tunai sahaja.

    terima kasih

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum..

    jika berminat untuk mendapatkan buku-buku terbitan DBP dgn kadar diskaun menarik, sila email saifulnazaree@gmail.com. kadar diskaun menarik sah untuk belian tunai sahaja.

    terima kasih

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum..

    jika berminat untuk mendapatkan buku-buku terbitan DBP dgn kadar diskaun menarik, sila email saifulnazaree@gmail.com. kadar diskaun menarik sah untuk belian tunai sahaja.

    terima kasih

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.