Bila Dah Jadi Kelawar

Allhamdulillah.... dapat lagi menghirup udara segar...

Semalam, saya nak stay up sampai pagi ni, memang dan stay up (ayat camana la ni, terbelit-belit) hehe.... sebenarnya pagi tadi saya plan nak tidur pukul 8 or 9 pagi... bila dah masuk dunia pengajian nie rutin tidur saya memang berubah.... Malam jadi siang, siang jadi malam.... Pagi tadi diam tak diam tengok jam dah 3.00 pagi.... Kakak Amani kalau saya tak tidur, dia tak tidur sama.... Saya sempat solat sunat dengannya, masa tu dah 3.30 pagi.... bila dia tengok saya nak solat, terus dia sibuk nak pakai telekung nak solat sama....

Kemudian, saya sambung keje saya filing bahan-bahan literature review... dia pun sibuk sama, duk gunting kertas, tebuk lubang... berapa kali kena marah, masih duk main lagi... saya perasan dia keluar bilik pergi makan nasi dengan en daddy... en daddy pun belum tidur sama... bila kembali ke bilik, dia sambung main lagi... tup-tup saya tengok jam dah 5.36 pagi... matanya macam kelawar lagi.... terus saya mabil dia masuk bilik tidur.... 

sampai sekarang dah zohor dia belum bangun lagi, adik zara pun sama belum bangun lagi... erm... senang sikit keje saya nak sambung kemas-mengemas....

dah berapa bulan ni, sejak saya bersalin dan pantang, dia tak pergi tadika kes imagrasi.... hehehe.... InsyaAllah bila settle kes pindah berpindah ke Penang, dia akan hantar dia kembalik ke tadika semula. Kes ni la, waktu tidur dia juga berubah....

harap semuanya dipermudahkan...

Aminnn....


Powered by Blogger.