Enter your keyword

Monday, April 23, 2012

Peta Perjalanan Hidup Rasulullah SAW

By On 3:58:00 PM
Assalamualaikum.... salam keceriaan semua...

klik untuk besarkan
ps nak share peta perjalanan hidup Rasulullah saw....

Sunday, April 22, 2012

Pn Sheila come back....

By On 7:40:00 PM
assalamualaikum.... salam kasih sayang semua.... apa khabar? sihat ke blogger kat luar sana tu?

dah 3 minggu rasanya ps tak post entry.... ermmmm.... kesibukan melanda dengan ketiadakada mood berbadan dua ni kan....

alahai, membataskan semuanya....

ps dah tukar  blog title sreen of my hearts kepada "mise en scene pn sheila", nama yang pernah ps guna dulu...


jusfikasinya, bila beberapa bulan ps guna "screen of my hearts" tu, ps rasa ia tak begitu sesuai, nama yang lama ni lagi unik... hehehe

wokey, ps undur diri dulu.... nanti sambung... daaaa....

Popular

Follow by Email