Header Ads

ad728
  • Breaking News

    Reading List Selalu Masalah

    erm... yang ni memang ps selalu kena... selalu buat ps tak senang hati blogging.... reading list selalu tak keluar... tak tahu nape... 

    ada tak sahabat blogger hadapi masalah yang sama macam ps, camana nak atasi ni??


    nak baca new entry dari sahabat-sahabat pun tak dapat... ini kan lagi nak mengomen...
    berapa kali refresh pun still sama...
    hope ada yang boleh bantu ps...



    10 comments:

    1. memang selalu jadi camni.macam biskut chipsmore..jap ade jap takde..=__='

      ReplyDelete
    2. pernah jugak terjadik tp selepas refresh alhamdulillah muncul reading list tu...dah try contact tnya blogger sendiri ke? atleast email ke kan... :)

      ReplyDelete
    3. alahai...
      x dapat nak bantu
      by the way....cenderahati dari cheqna dah dapat belum??

      ReplyDelete
    4. entah laa.. saya pun mcm tu jugak.. internet laju baru senang nak kluar reading page itu

      ReplyDelete
    5. Salam Sheila, salam kunjung…
      Err, intan okey pulak..x pernah la ada masalah..Cuma kadang2 lambat ja dia appear,.

      ReplyDelete
    6. BUI PUN X TAU NK SETELKAN MASALAH TU..SOWIEEEE

      ReplyDelete
    7. selalu gak jadi camni,tak larat nak refresh dah..

      ReplyDelete
    8. aah saya pun sama kak.. letihh!

      ReplyDelete

    Give your inspiration here and thank you.

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728
    Powered by Blogger.