Reading List Selalu Masalah

erm... yang ni memang ps selalu kena... selalu buat ps tak senang hati blogging.... reading list selalu tak keluar... tak tahu nape... 

ada tak sahabat blogger hadapi masalah yang sama macam ps, camana nak atasi ni??


nak baca new entry dari sahabat-sahabat pun tak dapat... ini kan lagi nak mengomen...
berapa kali refresh pun still sama...
hope ada yang boleh bantu ps...



10 comments:

  1. memang selalu jadi camni.macam biskut chipsmore..jap ade jap takde..=__='

    ReplyDelete
  2. pernah jugak terjadik tp selepas refresh alhamdulillah muncul reading list tu...dah try contact tnya blogger sendiri ke? atleast email ke kan... :)

    ReplyDelete
  3. alahai...
    x dapat nak bantu
    by the way....cenderahati dari cheqna dah dapat belum??

    ReplyDelete
  4. entah laa.. saya pun mcm tu jugak.. internet laju baru senang nak kluar reading page itu

    ReplyDelete
  5. Salam Sheila, salam kunjung…
    Err, intan okey pulak..x pernah la ada masalah..Cuma kadang2 lambat ja dia appear,.

    ReplyDelete
  6. BUI PUN X TAU NK SETELKAN MASALAH TU..SOWIEEEE

    ReplyDelete
  7. selalu gak jadi camni,tak larat nak refresh dah..

    ReplyDelete
  8. aah saya pun sama kak.. letihh!

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.