Today : All in One

Assalamualaikum... selamat pagi semua... hari ni ps masuk keje awal sikit dar kelmarin... hehe... dah hantar putributterfly ke sekolah dia terus masuk ofis... 

Production Shooting
em... sampai kat ground floor ofis, nampak krew production tengah angkut equipment... nak prepare shooting tuk hari ni kot.... petang kelmarin, nak balik keje nampak mereka baru habis shooting.... tak tahu shooting drama ke tele, pelakonnya Yasmin Hamid sebagai pensyarah masscom.... rindu suasana shooting macam tu.... tapi dah masuk bidang ni tak de peluang nak aktif kembali.... jadi ibu dengan keje sekarang lagi selesa rasanya.... Allhamdulillah....

Bayangkan,
kalau ps duk dalam bidang lama tu, tak tahu la live skang macamana, may be mewah, banyak boleh buat duit tapi live for family, kawin ke tak belum tentu.... 

walaupun sekarang duit secukup makan, tapi ada live dengan family, anak and husband.... Allhamdulillah....

Esok
Esok ada jamuan raya peringkat universiti kat area ofis ps... ermmm esok pagi juga ps ada appointment doktor n esok pagi juga ada taklimat jabatan dengan pelajar baru... alamat terkejar-kejar la.... en hubby pun kena masuk keje awal juga esok, coz kena prepare tuk jamuan raya tu.... erm... harus kena plan time betul2 ni....

 Antara menu jamuan raya esok

Coklat Minda Hijrah
masa drive tadi ps dengar ikim fm promo tentang coklat minda hujrah nie..... sebelum ni dah pernah dengar gak... bila sampai ofis, ps terus google tentang coklat minda nie... macam menarik juga... nak cari ler...

COKLAT MINDA HIJRAH ~ 60 BIJI

HARGA RUNCIT
SM : RM49
S&S: RM52


Khasiat Dan Kebaikan

  • Meningkat dan Menguatkan
  • Anda seorang pelajar dan sentiasa memerlukan daya konsentrasi yang baik, tetapi anda cepat lupa maklumat yang telah dibaca atau tidak fokus apa yang diajar oleh guru.
  • Mengatasi rasa gugup
  • Anda juga mengalami fobia dan sentiasa di dalam tekanan. Semasa peperiksaan anda sering rasa gugup, masih berdebar-debar dan ‘blank’ walaupun telah membuat persiapan awal untuk menghadapi peperiksaan.
  • Memulihkan fikiran terasa begitu lembab/kosong, kurang daya kreativiti dan berfikiran negatif, tidak ceria (pemarah/pemalu/rendah diri) kerana kurang berinteraksi.
  • Mengekang rasa ‘give up’ walaupun perkara yang mudah, senang tetapi terasa begitu susah dan cepat mengaku kalah

Impak Awal Semasa Pengambilan Produk
  • Fikiran terasa segar dan mampu berfikir dengan lebih tenang.
  • Mudah mengimbas kembali maklumat yang dibaca.
  • Keupayaan belajar akan lebih bertenaga, mampu mengekalkan konsentrasi untuk jangka waktu yang lebih lama.
  • Pemulihan ‘mood’ kepada lebih ceria dan positif. Rasa lebih bersemangat dan yakin boleh.


video coklat minda : khasiat dan kelebihan





8 comments:

  1. salam kenal...lalu singgh sini..nati jgn lupa folow molow sya erk...:)

    ReplyDelete
  2. wah..dulu berpengalaman dlm kerja mcm tu la ye?
    ye la kan. seronok tu mmg seronok.
    sbb kerja dgn artis lg.
    tp bila fikir blk, mmg susah nk manage time klau dh berfamily ni.
    nnt anak2 jd mangsa keadaan. huhuhu

    ReplyDelete
  3. org kata mewah tue nampak bahagia sbb byk duit tp byk jugak yg kena dikorbankn kan..

    ReplyDelete
  4. ps kena jaga gerai juga ke??hehee.. ohya maaf lama tak singgah sini, nmpk kat ats tuh ps preggy kew??tahniahhh, tak lama lagi amani dapat bb la..suka la dia..

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.