Mencari Set Bersalin

Assalamualaikum... salam sayang semua....

Dah lama ps duk cari set bersalin nie... disebabkan en hubby selalu duk promo and citer macam-macam pakai set bersalin ni.... bila dah berapa kali ps duk tanya dengan dia apa nama produk tu sebenar yang staf kat tempat keje dia guna, elok dan berkesan tu... baru la en hubby sebut betul "set bersalin rojam"... sebelum ni memang ps dah agak mesti produk tu....

ps pernah dengar produk rojam dari member sekerja ps gak, dia pernah citer anak menakan dia menantu rojam tu... kelmarin bila duk busy buat keje sesama kami, ps sempat la tanya member ni dan dia pun terus sms anak menakan dia tuk order... hehehe.... insyaAllah next week dapat....


yang tak tahannya, en hubby selalu duk puji staf kat tempat keje dia tu, ok jer... macam tak nampak orang lepas bersalin pun.... staf perempuan yang lain pun turut sama duk puji keberkesanan produk ni.... haishhhh.... tak kira camana pun kita nak rasa juga la ok betul ke produk ni... harganya RM120 bukan ahli..... kalau ahli RM90 sahaja... harga pun boleh tahan murah kan....

memang banyak set bersalin kat luar sana, bila search jer beratus.... tapi pilih yang tepat bagi anda semua... dulu ps makan set bersalin HPA tapi tak habis pun... coz masa tu baby kena jaundices then ps tak disiplin makan banyak2 ubat ni... ubat lain tuk zcer pun makan, last sekali ps hanya ambil gamogen gamat tu saja sampai la putributterfly 2 tahun.... Allhamdulillah ok... 
 
pada ibu mengandung, pilihan di tangan anda buat pilihan yang tepat dengan anda semua untuk memilih sesuatu produk... 
 
 
 
:-)
 
 
 
 
 


4 comments:

  1. Sy tak pakai set bersalin pon PS..cuma mkn ubat kat Maha Klinik as..pastu bertungku..abes cite..hehe

    ReplyDelete
  2. akk,nk tanya,kalau anak kuning,mkn gamogen healin tu xpe eh?

    rara pon bli gak healin gamat perisa oren tu.tp sampai skrg x mkn ag sbb risau anak kuning lg kuat,tp boleh eh mkn kak?

    akk reply kt blog rara eh.thanks kak =)

    ReplyDelete
  3. hehe..bagus suami akak siap promot lagi untuk isteri tersayang..

    betul tu mcm deq`s qienz..kat kg slalul amek ubat kat Maha Klinik je...
    dengar mak la gtau kat anak2 sedara dia.

    ReplyDelete
  4. tahniah akk.. for second baby.. semoga akk dan bby dlm keadaan sihat selalu.. jgn lupa kongsikan cerita gembira ni k.. nk tgk baby baru akk... :)

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.