Keje Ku vs Aaron Aziz

Assalamualaikum semua... salam penuh berkat hari Jumaat...

Kisah kelmarin, dek kesibukan pagi dan petang meeting di ofis,
ps terlupa nak p check bp...
Balik rumah baru teringat!

Masa bengkel pagi kelmarin, ps buka emeil kwn attach file...
Then baca tajuk yang click bagi "bengkel ISO + Aaron Aziz"....
ps tanya member apa kaitan Aaron Aziz dengan bengkel kita ni?
member explain... lepas bengkel ni, kita semua dijemput ke majlis Reben Merah yang dihadiri oleh
Aaron Aziz tu...


erm... memang lepas habis bengkel duk kalut2 dengan kawan2, tolong mereka nak buat doc ISO tu, dh lupa Aaron Aziz bagai...

Petang lak, balik jer dari lunch, penyelaras call ada meeting petang ni!.... wokey jap turun... take time... nasib baik meeting petang habis hampir kul 4.00pm, kalau tak terlewat lagi p ambil putributterfly kat sekolah dia...

Malam bila balik rumah, baru teringat Aaron Aziz bagai! tanya en hubby... pasal Aaron Aziz tu, dia cakap Aaron Aziz singgah kat tempat keje dia... Ramai tak orang ambil gambar dengan dia? En hubby cakap "orang buat tak tahu je"... alahai...

dah tua xde la nak excited dengan mereka... baik excited dengan idola kita Rasulullah s.a.w.... mereka cuma public figure, hope mereka buat apa yang public suka...

masa keje production dulu pun, kita xde la nak excited dengan artis, bila keje terpaksa la jadi profesional... takkan nak gedik bagai, walaupun selalu jumpa mereka n muda lagi... kang x de pasal kena buang keje lak time tu.... huh....

Salam sayang semua.....







5 comments:

  1. hahahahahhahaha... takder maknanya kot nak ingat kat aaron aziz.. saya pun tak minat sangat kat beliau.. lebih baik kita ingat kat Rasulullah nabi kita..

    ReplyDelete
  2. dah tua2 ni tak berapa nak excited dah kan PS ngan retis2 ni

    ReplyDelete
  3. part nihh mmg betul² jeles..kiteorg tak tahu pon yg AA datang tau.sibuk ader jamuan bahagian, jadi emel tak buak.eeee geram rasanya..trigin sgt nk jumpa AA nihhh..waduhhhh..

    ReplyDelete
  4. lagi satu PS, sebelah utara nih, mmg besa² gan retis² ini, bukan area KL yg sgt teruja gan artis,kite kalo jumpa retis wat rilekss saja walhal trigin jugak nk bergambo..saya la tuh..hahaa.. tp gan AA mmg trigin nk jumpa..hehee, nk tgk tera mn AA nih..hahaaa

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.