Check up vs raya dan shooting

Allhamdulillah... pagi2 lagi ps dah keluar p klinik dengan putributterfly... 

Check Up
tak pukul 9 dah siap check up and scan semuanya.... tapi bad news lagi la urine kembali k.o.....
Doktor bagi ubat lagi, ubat sebelum ni pun tak minum.... huhuhu...


satu sikap yang tak ok kat diri ni susah nak habiskan ubat ni.... kalau terdesak baru terkial-kial nak makan... 

Majlis Raya
Masuk ofis, pergi taklimat bersama pelajar majoring.... sempat dengar rakan-rakan senior bagi taklimat dan ps tolong jawab soalan-soalan pelajar tentang apa yang mereka kurang faham tentang kerjaya dan
juga bagaimana perlaksanaan tugasan yang di berikan mereka.....

Ada yang tanya macamana dengan bujet, adakah semua tugasan yang diberikan dalam tiga pengkhisusan
periklanan, kewartawan dan penyiaran memerlukan penggunaan duit sendiri...

Alahai, student ni, dari sem 1 ps ajar dorang pasal bujet ni, rakan ps terangkan dan ps tolong jelaskan lagi...
semua majoring, nak buat tugasan guna duit sendiri dan cari penajaan...
mula ayat, ps wish tahniah la pada mereka kerana masa sem 1 kump batch mereka dapat cari sponsor 4 ribu lebih dan dapat terbitkan majalah U-Glam
semua mula dari 0 budget, para pelajar kena usaha dapatkan penajaan segala bagai....
yang penting bagaimana nak manage sesebuah produksi, tak kira produksi penyiaran, periklanan atau kewrtawanan...

Majlis Raya
lepas habis taklimat dengar pelajar, siap sedia nak turun bawah....
suasana dah meriah dengan sound check dan sebagainya tuk majlis raya dan perasmiaan bangunan baru ni... dari bilik dah dengar kemeriahnya....

Allhamdulillah sempat juga menjamu selera di majlis raya ni, tapi kesian ada rakan-rakan yang x sempat makan, mereka tunggu perasmiaan habis, last makanan pun dah habis.... terpaksa mereka makan kat luar.... 


Shooting
Yang paling best, buka jer fb rakan-rakan duk mengomen pasal shooting entry bawah ps ada citer skit.... 

hehe... seronok member sempat tangkap gambar dengan yasmin hamid....
dekan yang sporting pun komen sama... seronok dorang... kekeke.... bukan selalu 
suasana macam ni berlaku kan....



10 comments:

  1. sama la kita.. ubat yang doktor bg memang tak pernah nak makan.. dah banyak dah koleksi ubat kat rumah tu.. anak pertama dulu pun sma.. saya alergic sangat nak makan ubat..
    bestnya raya2..

    ReplyDelete
  2. sy kalo urine kotor pun, memg xmkn jgk ubat yg doc bg. selalu minum air barli jer, nak bg bersih semula.

    ReplyDelete
  3. majlis2 camni sepatutnya utk jalinan ukhuwah yg lebih baik.. Alhamdulilah kalau objektif tuh tercapai..
    have a nice day and jgn lupa mkn ubat :)

    ReplyDelete
  4. Suka minum barli biler kencing kotor

    ReplyDelete
  5. kalo x mkn ubt.. minum air byk pon ok kak.. sy pon kncing kotor skg ok dh sbb mkn ubt hihi

    ReplyDelete
  6. sy ni plak jenis yg rajin makan ubat.. kalu doc suh, mkn je sbb takut... hihii

    ReplyDelete
  7. ms preegy jew benda² alah ni jadi.xper sabaq yerr..ikut je nasihat doc tuk kesihatan kite gn b jugak. cantek ke jasmin hamid kat luar.dlm tibi nmpk cntek jew.hihii

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.