Kencing Ku.....

Lepas lunch dengan en hubby, ps p klinik nak check
bp.... nasib baik juga p check.... hb ok lain lak tak ok.... kencing ku kotor dan trace pada gula.... Result minum air gula masa 7 bulan baru ps dapat hari ni... semua ok tak tinggi pun... n weight ps juga naik dari minggu lepas.... Aduhai... kena refer doktor.... Doktor tak bising pun berat naik banyak, doktor kata air kencing dalam gula tu may be effect daripada kencing kotor.... kena minum banyak air masak... hari ni ps baru minum segelas air putih,... huhu... asyik duk minum air berperisa bagai.... kena la continue check Bp 2 kali seminggu, bagi mengelakkan sawan semasa mengandung....

9 comments:

  1. cer minum air barli or sup lobak putih mmg bagus utk kencing kotor, apapun jaga diri yek

    ReplyDelete
  2. redha jer la check bsp tu... nnt kita gak risau dgn condition baby kan..

    ReplyDelete
  3. kalao terkena kencing kotor ni memang ubatnya minum air masak banyak2.. saya pun penah kene kak hehe

    ReplyDelete
  4. air putih tu yg cm pyh nak telan..hihi..

    ReplyDelete
  5. take care PS.. moga dipermudahkan segalanya

    ReplyDelete
  6. take care dan Salam Aidilfitri...

    ReplyDelete
  7. Salam Kenal n Salam Aidilfitri Pn Sheila.. saya pun risau kan kandungan saya... hope pas ni check up dpt result yg bagus2... InsyaAllah... harap baby sihat yea!

    ReplyDelete
  8. minum air masak byk2 yer..ayut pon prnah kna kencing kotor tu..mmg kna minum air byk :) ap pon take care PS :)

    ReplyDelete
  9. jaga diri baik-baik yer...kena banyakkan minum air masak..

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.