P1WMax : Jangan duk kempen kat aku!

Assalamualaikum... selamat petang semua....

Dalam dua tiga hari ni, ps selalu terima call banyak berulang kali dari no 03... 
Ps memang malas sangat nak angkat...
Tapi tadi no tu call lagi, baru ps terasa nak angkat...
Rupanya dari P1WMAX.,,,,,


Dia cakap nak upgrade ps punya provider dan turunkan harga....
Dia confirmkan sekarang ps guna decoder warna hitam yang lama tu RM99 + broadband RM30 +RM129.00 sebulan....

Yer saya....
Sekarang kita nak upgrade dan turunkan harga....
Dia tanya ada masalah tak guna P1 ni,
ps cakap xde masalah, loading semua ok.... 
lagi pun kat area rumah i memang line P1 ni....
cuma broadband kdg2 jer i guna....

Ps lak yang mula citer....
Sekarang kontrak saya sampai bulan Julaikan?
Saya nak stop!
Dia tanya kenapa nak stop?
Kalau stop kena banyar ganti rugi, charge....

Kontrak saya sampai bulan Julai kan, 
then habis kontrak saya dah tak mahu guna lagi
saya nak stop!!!

Dia tanya sebab....
ps cakap nak guna provider lain....
senang saya nak travel, boleh bawa mana2....

so, dia mengalah... ok la kalau macam tu.... 
terus dia ucap terima kasih...

hehehe..... giler bai..... tiap bulan kena bayar RM129.00 ni....
bband jarang guna.... al kisah broadband dulu...
menyirap nak marah kat P1 ni....

U nak kempen-kempen i, sori la yer....
walaupun turun harga...
I dah terkena sekali jangan harap nak kenakan lagi....

9 comments:

  1. kat umah x dpt p1max ni... pakai unifi wpon xde bb hu3

    ReplyDelete
  2. hahahaa..diorg nih tau kempen jew..yg nk byaq kite, sy pon dah stop pkai tenet di umah..kdg tak guna sgt pon..asek byaq jew..huhuu

    p/s : amani pon gi skul lewat ke arini..hehee

    ReplyDelete
  3. saya pun pernah pakai..tp lepas kontrak tamat terus stop..kurang berpuas hati..

    ReplyDelete
  4. kdg2 Queen pun malas nk angkat no yg tak dikenali.. mcm2 lah yg nk dipromo nya..

    ReplyDelete
  5. lame tak pakai.memula mcm ok lame2 hampeh.huhu~

    ReplyDelete
  6. @Deq's Qienz
    Amani slu p skolah lewat... bgn pg lewat, tido lewat... asyik duk gaduh ngn dia jer suh tido... hehe

    ReplyDelete
  7. hehehe....samalah kiter...=P

    ReplyDelete
  8. sy guna broadband je.. mmg sennag blh bwk g mana2 kan...

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.