Nak masak apa hari ni?

Assalamualaikum... selamat pagi semua.... 
Malam tadi selepas tengok bola Kelantan vs Selangor, then terus masuk tido....
ermmm... putributterfly merajukla, coz daddy dia dah switch off tv, lampu semua....
en hubby lak lepas tu keluar p jumpa geng surau dia.... orang laki ada jer nak melepak...

tapi bila dah masuk bilik terus jer putributterly tido, sayang nak tido....
kelmarin satu hari dia tak tido siang....

Pagi ni, ps bangun awal skit, duk pk nak masak apa?
en hubby kul 7.00 dah keluar kayuh basikal bersama geng surau dia....

sejak beberapa hari ni xde mood lak nak masak...
kedai basah kat taman rumah ps tu dah berapa minggu tutup, 
susah nak beli barang dapur....
nak p market, tak larat nak drive
asyik duk sakit urat jer....

kat dalam peti ais ada sotong! 
nak masak apa ye.... ada ide tak u alls...

2 comments:

Give your inspiration here and thank you.

INSTAGRAM FEED