Kerana mu jua

Kali ni entry pasal keje lak....
Semalam dan pagi-pagi tadi ps dah teriama sms
student ps nak datang bilik....
ps cakap, ok pukul 11 datang...

tunggu kul 11, dua-dua  orang sms semua
"x sempat nak datang pukul 11, pukul 2 nak datang"
"ok"

after lunch la....
pukul 2 lebih, seorang yang sampai....
sembang boleh tahan lama,
discuss tentang praktikum...
dia dah semester last
Allhamdulillah, dia dapat pratikal kat ASTRO....

sembang punyer sembang seorang lagi yang sampai....
hantar thesis....
seronok la dah settle....
masing-masing target yang terbaik...
ps memang puas hati dengan mereka....


sempat lak ambil gambar kenangan
(muka petang-petang yang sememeh, ibu pregnant)
semua student ps tak tahu ps pregnant... hehe
kalau tau riuh....

yang seorang lagi bagi gift tanda cenderahati
dah habis study, 
rindu juga kat dorang ni nanti....



;;;;


cuma ps masih risau ada 3 orang jejaka ps ni
belum hantar thesis mereka, baru tengah jilid....
dateline 28/6 lusa...
entah sempat ke tidak....
buat last minute
haishhhhh....


apa pun gd luck tuk semua....
 kerana mereka ps di sini!
terima kasih semua....
:-)
 

 



8 comments:

  1. bestkan dapat tanda kenangan dari student... hehhehehe PS pulak yg risau ye.. dorang ber3 tu ntah risau entah idak ye...

    ReplyDelete
  2. last month, ada sorg student U mntk maklumat dari projek kami... biler tnya, nak buat thesis & surprisingly dia kena hntr thesis lg 2hari baru nk mintk maklumat.... yg lg pelik, dia buat tajuk projek kami tp maklumat dia xde... hurmmmm cmner la nak bangunkan negara mcm ni...

    harap2 student ps x gitu, amin...

    ReplyDelete
  3. puas hati bile tgk anak buah berjaya kan.

    ReplyDelete
  4. wahhh, pregnant!!! tahniah....seronoknya ada lecturer baik...students pun seronok nak belajar... =)

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.