Selamat Hari Rabu

Assalamualaiku.... selamat pagi smeua....

Pagi ni ps pecut masuk ofis coz janji dengan student..... Sampai je ofis discussion dengan dia, then dia submit tesis.... Lega rasanya katanya... "boleh concentrate pada exam"... pukul 10 lebih juga la baru habis discuss dengan dia.... Perut dah mula rasa lapar, tak puasa kan dan dan lapar... kalau puasa tu maintain jer.... huhuhu.... 

P bilik kawan hantar bekas makanan dan makanan sama kat dia, al maklum la, bilik dia memang port makan.... kawan-kawan kalau lapar mesti cari makanan kat bilik dia.... terutama ibu-ibu mengandung ni.... hehehe... then ps ternampak cookies, macam sedap jer... duk rasa, ala.... sedap la nampak simple jer.... terus dia bagi ps.... ambik la semua makan kat bilik.... hehehe.... dia memang suka bagi orang makanan.... murah rezeki dia tau.... Allhamdulillah... ps pun lagi suka.... terima kasih....


Jom makan semua..... u all breakfast apa hari ni?


11 comments:

  1. kueh rayua tu...
    moh join
    http://www.nurfuzie.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

    ReplyDelete
  2. Sambil-sambil tu dia promo utk tempahan HariRaya agaknya ye:)

    ReplyDelete
  3. rs cam udah nak raya lak bila tgk kuih tu hikhik..

    ReplyDelete
  4. rs cam udah nak raya lak bila tgk kuih tu hikhik..

    ReplyDelete
  5. hadoilah biskut tu.. macam sedapp jer.. dah x nampak yg lain...

    ReplyDelete
  6. sedap nya kueh tu,tiba2 terliur lak.

    ReplyDelete
  7. Sedapnya tart stroberi tu..

    ReplyDelete
  8. tgk biskut tu, tibe2 rs cm ari ry lk.. hihii

    arini mkn kurma je :-)

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.