Tilam dan Bantal....

Assalamualaikum... selamat petang semua....

Dah hampir seminggu ps tak update entry, huh.... tersangat stressnak update tak de mood.... Hari Ahad masuk keje stress, hari Isnin ok, hari Selasa stress, hari Rabu ok, hari ni kembali semula stress.... ditambah pula keadaan preggy sekarang ni lagi pening, sakit kepala semua ada.... tak larat sangat!

Bila sampai ofis memikirkan keadaan yang sangat kritikal sekarang ni (keje ps), lagi bertambah pening... tak boleh nak fikir, ps tidur jer kat bilik ofis ps beralaskan polystyrene, nasib baik ada bantal tu.... itu yang ada kat bilik ps guna jer la..... cuba ler best tau rasa cam atas tilam... hehehe






Dah tak larat sangat! rasanya masa 1st pregnant kat putributterfly dulu, ps tak de la sangat rasa penat cuma time tu tak boleh bau makanan masak, dan segala bagai.... tapi kali ni ps asyik nak makan yang masam-masam jer banding dari dulu langsung tak nak makan benda-benda masam....

Tadi masa lunch, macam biasa ps keluar dengan en daddy, jurujual kat cafe tu tanya ps mengandung ke.... ps tanya kenapa dia tengok jer kat ps.... bila nak bayar makan kat kaunter, taukeh dia pulak tanya "hang mengandung ha" ps terkejut gak... kenapa? "nampak pipi bawah dagu kembung"... hehehe.... "a'aa baru 2 bulan" ps jawab... "tadi kuli akak tanya saya jugak"....

Agaknyer oarang leh cam er kalau kita pregnant! ps tanya en daddy... en daddy cakap orang nampak muka ps tak bermaya jer, orang agak la mengandung..... memang tersangat tak bermanya! sakit kepala pening, stress sangat dengan keje and future kan.... en daddy biasa la kalau cakap kat dia, dia suruh sabar jer.... mungkin ada rahmat susah sekarang ni.... :-(

mood : sedey

No comments:

Post a Comment

Give your inspiration here and thank you.

INSTAGRAM FEED