Salam Isnin

Assalamualaikum... selamat tengahari semua....

Dah hampir seminggu rasanya tak post entry.....
Maklum la tengah preggy, badan penat sangat tak mood nak berblogging....
Keje pun memeningkan masa depan....
Hurm... banyak dugaannya!


Penang Time
Sabtu lalu, ps p Penang lagi urusan keje dan study....
Ps harap sangat ps akan berjaya....
Sedih sesedihnya.... hidup penuh dugaan dan kegagalan ni....

Nak buat macamanakan ps redha....
kena kuat lagi usaha dan usaha....


Kerjaku
Kelmari ps awal pagi lagi dah masuk ofis. 7.30am dah keluar rumah
hantar putributterfly ke tadika
punyer la excited nak bersenam, ingatkan ada perhimpunan staf...

Sampai ofis tengok staf admin pakai office ware cam biasa...
Haih... bukan hari ni perhimpunan tu, rupanya Ahad minggu depan....

Huhuhu.... then ps terus ke klinik cos kelmarin gak ps ada temujanji dengan misi
check perut... hehehe.... misi tanya, akak p bersenam ke tengok pakai sport shoe?
a'aa... pagi lagi masuk ofis ingatkan hari ni nak bersenam, rupanya minggu depan...
misi siap pesan lagi, jangan buat keje berat-berat, time awal-awal lagi ni....
huh! kena jaga tu...
nasib baik kejap jer,,,, kat klinik tu...

then, ps singgah rumah tukar pakaian, masuk ofis semula....
rumah n ofis dalam 15 minit jer....

Mentor 6 
Semalam
tengok mentor6... mesti u all pun tengokkan...
dari 1st episode lagi ps tengok...
not bad gak ler protoge kali nie....
dari awal lagi ps suka anas dan wanie
tak sangka lak wanie quit...
ps tengok protoge kak ogy macam terover skit...
hehe... mmg sesuai la jadi akak ogy punyer protoge...
bagi ps dalam reality show nie, audien lebih suka yang simple n bakat...
tak terlalu over, kalau ada rupa pun tak semestinya akan kekal dalam industri...
tengok dari yang lepas, walaupun ika protege adry, ada juga rupa, mentor pun not bad tapi
sekarang tak la menyerlah sangat...
apapun, ps rasa untuk survive bagi diterima industri adalah disiplin la yang utama....


menu mengidam ps hari Jumaat...
nak makan nasi belauk...
nasib baik encik hubby memahami, 
p beli bahan-bahan, siang ikan....
ps masak jer...
2x tambah nasi.... 
mana la weight tak naik sekilo dalam 3 minggu...


6 comments:

  1. Berat naikbukan kerana makan PS tapi kerana ada baby memanglah kena naik kalau berat tak tambah mahu kena duduk wad...

    ReplyDelete
  2. bila prgnant mmg mood nk berblog xda kan.. rs malas je kan..

    ReplyDelete
  3. kengmain senang hati ni..makan je eh..hihihi

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

INSTAGRAM FEED