Terima Kasih Pearson Malaysia

Salam....

Pagi ni PS masuk ofis then terus pergi breakfast, settle bil P1 kat pejabat pos.... then ps pergi library..... Bila sampai library, ada kereta timbalan menteri kat depan... urmm... terdengar staf library sembang timbalan menteri datang melawat.... buat kerja kat library samapai pukul 1.00pm... Keluar lunch dengan incik hubby.... after luch, masuk ofis, jumpa member settle hal, then check pegeon hole..... 

tetiba ada satu bungkusan kat situ... Aku terkejut jugak ler.... aku ni dah lama tak beli barang-barang kat internet.... terus buka, rupanya buku.....


taraaaa....


dari Pearson Malaysia....



terima kasih, kerana sudi bagi buku kat ps..... nanti bulan 2 ada pesta buku ps pergi suggest lagi k....
erm... best sangat walaupun buku ni bukan bidang ku....

apapun ilmu, rezeki tak boleh ditolakkan, musuh jangan di cari!!!

wokeyyy....

library pun dah announce menghalau pengunjung, moh ler kita
beredar...



6 comments:

  1. pearson tu publisher kan? rase mase beli buku2 time belajar dulu ade kot..

    ReplyDelete
  2. ishy77 : a'aa ishy publisher... emmm lbh krg ler ngn ps. hehe

    ReplyDelete
  3. menarik jer title buku tu...nnt share kt kte org

    follow u

    ReplyDelete
  4. simpan bg anak baca la ps..hehe

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.