Sapa Kata Blogger Femes Sombong

Erm... biasa blogger amatur ni selalu anggap blogger femes ni sombong kan.... 
jangan salah angap k... sememangnya kita disuruh bersangka baikkan...

Apa pun dari entry yang ni Aku la cantikkk..... hehehe..... buatkan aku nak tido pun tak lena....
agaknyer tak de harapan ler terpilih, coz aku join segmen tu dah terlebih masa....

pepagi lagi bila bangun terus buka blog.... 
rasa terkejut sesangat, bila soalan terjawab.....


Allhamdulillah,,,,, terima kasih to Elia Jejariruncing....


hepi blogging....

Adios.....



5 comments:

  1. wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

    ReplyDelete
  2. Best3x! Blog saya pun Jejariruncing terjah. Hehe..:) http://mesyabizstar.blogspot.com/2012/01/blogger-femes-singgah-blog-saya-thanks.html

    ReplyDelete
  3. tidaklah semua.. tp ada sesetengah tu mmg sombong.. hehehehe

    ReplyDelete
  4. yes, dia sgt peramah... hope ramai lah blogger fenes mcm dia... tapi, rasanya ramai tak koooot =P hehe

    ReplyDelete
  5. ben ashaari je pernah komen blog saya. tu pun sebab saya review blog dia.. sob2..

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.