Ibu saya suka pakaikan saya cantik-cantik.....

Salam....

sudah hari ke4 tahun 2012....
Allhamdulillah....
Semalam aku flag, nak study and siapkan proposal tapi.....
tido sampai ke pagi ni....
kekeke.... umor dah tuo ni, metabolism pun rendah....

Pagi ni.....
Allhamdullah terus cergas....
Lepas jer hantar baby, terus masuk ofis settle apa
yang patut... then....
terjah ke library lepak sini....
dari bilik bacaan ada beberapa orang....
terus memenuh.... warggghhh... ayat fail BM....
hahaha...

baca punyer baca, komen aku punyer bahan nak buat proposal....
tertengok meja depan student tu, dia punyer....
latop boleh ja on tenet...
apasal dari tadi lagi aku tk leh nak connect....
godek punyer godek baru ok....
huhuhu..... luas skit pandangan....
dari duk ngadap baca review asyik bertengkar jer.... kekeke...

Sebenarnya, aku tengah repair proposal yang nak submit esok tentang:
"cerita seram ni : adakah memesongkan akidah muslim"
bila baca dan baca.... 
orang agama cakap macam ni, orang industri cakap macam tu....
huh..... pening.... *********......
ni baru nak repair problem statement!
last!!!!
jap yer tenet dah leh on, kita break dulu....
dari duk serabut baca dorang bertengkar....

kekekeke.....

aku search ternampak lak pasal Amalina,,,,,
baca and confuse....
ye la kekadang media ni leh harap ke....
sumber tu dah betul tapi dipesaong ke?
salah tanggapan ke? salah tulis ke?
yang tu aku tak tahu.....




“Pakaian yang dipakai Amalina dibeli saya sendiri, manakala gambar terbabit dirakam ketika kami bersama melancong ke Paris untuk bercuti pada Ogos 2009. “Sebenarnya, gambar yang disiarkan itu gambar lama yang bersifat peribadi. Saya mengenali setiap rakannya yang turut berada dalam gambar itu,” katanya.
 Sumber:BH


Alahai,  tak kan kot! Allahualam....
Aku pun suka pakaikan anak aku cantik-cantik....
tapi culture kat tempat aku, dari aku punyer observe foreigner (Arab) ni...
anak-anak dorang masa kecik-kecik seksi, bergaya, cantik-cantik...hehehe
baru berapa bulan dah pakai subang... sampai hubby aku pun
pakai kan subang kat putributterfly,
tapi bila besar semua bertutup lingkup.....

Aku bukan maksum sori, kalau apa yang dicakapkan ada terasa,
semua yang buruk dari aku....
yang baik dariNya....

Salam....

5 comments:

  1. Cikpuan rara : fibox bhs english ...tu kt tepi kotak chat.... hehehe

    ReplyDelete
  2. kemah keming...haha..mak dia fikir tak matang lg kot..

    ReplyDelete
  3. MAK DIA COVER LINE TU AGAKNYA KOT..

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.