Masa Belajar Paling Seronokkan....

Salam blogger.....

Ramai di luar sana blogger yang masih belajar..... Masa aku dulu tak de blog-blog ni.... internet pun jarang tengok.... huhu.... itu 10 tahun lepas ler.... tapi kenangan 3 tahun tu amat berharga sangat-sangat.... di situ la membentuk siapa kita sekarang....

Memori terlalu banyak, sedih, pilu, tapi overall gembirakan.... masa 3 tahun belajar tak de nak bercintan cintun nie... tak heran la kat laki... saru fakulti pun satu family.... siap abah ibu bagai bila panggil kat senior.... sampai skang k.... 

Kat tempat keje aku skang pun junior n satu batch masa di Uitm (PA) ada bekerja bersama tapi lain-lain jabatan ler... Bila jumpa tetap akrab masa sama masa study dulu... hilang terus protokol.... hahaha....

dari pada senior ke junior kami memang kenal, coz masa study dulu kalau production lecturer kami gunakan konsep criss cross.... senior, junoir, samaada degree dan dip batch bergabung dalam satu kumpulan atau satu produksi... kat sini ler kami kenal antara satu sama lain.... Cintan-cintun memang takde dalam prinsip kami.... apa pun produksi kami buat kami memang guna konsep family.... 

Happy sangatkan masa belajar.... aku pernah handle satu produksi, masa tu aku part 4 (sem 4), merangkap producer... krew aku ada lebih kurang 40 orang... fuhh... macam2 gelagat peel ada... tapi allhamdulillah semua berjalan lancar.... 3 hari shooting memang tak lalu nak makan, risau, senak perut semua ada.... ramai tu... nak handle pelakon lagi.... shooting lak out station.... memang mencabar giler.... member aku director lak garang, hanya aku jer leh kontrol dia, walaupun memang aku tak kontrol... hahaha.... satu produksi harus kena sefahaman la.... 

yang penting KERJASAMA........




No comments

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.