Penang Time

Salam...

Yesterday, in the early morning, my family and I went to Penang... wooo.... ada hal yang perlu dibereskan... sampai Penang, kami ke rumah kawan baikku di Bayam Baru, depan Kompleks BJ.... then kami terus ke tempat yang dituju.... Allhamdullilah... semua settle kejap je.... Pulang ke Bayang Baru semula.... pergi ke kedai makan mammy member aku ni kat flat pejabat pos lama Bayam Baru (tingkat 1)... Masakan mummy memang sedap.... specially ayam goreng yang orang ingat ayam bakar tu, begedel, kari dan asam pedas.... fuhhh... meletop.... Dah lama betul tak jumpa mummy dari sebelum kawin sampai dah kawin skang ni baru jumpa.... Semua dah kenyang balik ke rumah member... Dah lama sangat tak jumpa dia, banyak cerita yang dikongsikan bersama... hehehe....

Petang tu, aku ke kem Sg Ara ziarah si kawan baik kat kampung ku, tp dia dah menetap kat sana ler ikut husband encik askar... Maklum la balik kampung raya puasa hari tu ak sempat nak jumpa, walaupun umah kami dekat jer... Dah masing-masing ada komit yang lain kan....

Then, terus jer pulang Kedah, tak singgah memana dah cos next week nak pergi Penang lagi....

Perjuang belum selesai.... Pemudahkan jalanku ini Ya RAbbi!....

3 comments:

  1. bergedel! sedapnyer...

    mudah2an di permudahkan segalanya....

    ReplyDelete
  2. miss all time at penang... (^_^)

    ReplyDelete
  3. lme xgy penan huhh..skrg da jauh da...
    untung la dtg gy sne huhuhu

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

INSTAGRAM FEED