PutriButterfly ku....

Sedeynyer rasa hati nie.... sunyi sangat, putri butterfly ku balik kampung bersama mak ayahku selepas subuh tadi.... terpaksa mengeposnya ke kampung, minggu depan aku outstation seminggu ditemani encik husband.... sayu sangat rasa hati ni, rasa kosong jer.... nak buat camana kan sesatunya anak! 

Kelmarin, aku, my parents, putributterfly, p anta makcikku masuk register kat USM. Dah lama tak pergi USM, siap naik2 bas lagi.... hehehe... seronok la putributterfly dapat naik bas..... bila nak berangkat balik tu, kerana kelaparan tersangat sempat kami singgah ke kayu nasi kandar sebeleh vistana tu.... Alahai, mahalnya..... 4 orang makan nasi putih dan ayam goreng je, RM39.10.... huh boleh tahan tarik nafas la....

Skang dah hampir 5.30pm, kalau putributterfly ada dah lama aku balik nih..... bergegas nak ambik dia balik tadika.... encik husband lak bz skit time student baru masuk nih, tak tahu kul brapa balik keje hari ni..... Semalam hampir jam 1.00am baru sampai umah.... risau ler sesangat aku dibuatnyer..... Nak balik pun takder apa kat umah.... stay la kat ofis dulu.... sedeykan..... putributterfly tak rindu mama ke? mak aku cakap dia duk main ja.... erm.... mama dia la yang nangis nampak gayanyer..... huhuhu.....

"ni butterfly amani punyer"

6 comments:

  1. aiyaaaakk
    nape die dok jauh dr mama nye..huuuuu

    ReplyDelete
  2. hihihi, mama yang rindu lebih :)

    ReplyDelete
  3. ala jgn rsaw la..parent akak jge cucu ..mst dorg syg cucu dorg puyew:)
    keje elok2 taw..anak selamat n djge dgn baek puyew:)

    ReplyDelete
  4. sabaq ye kak.. minggu dpan dapat r anak tu.. huhu

    ReplyDelete
  5. kalo anak berjauhan mmg si ibu la plg x tentu arah... tp atas sebab2 yg x dpt dielakkan kena la berkorban kan...

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

INSTAGRAM FEED