Minggu Konvokesyen....

 Assalammualaikum warahmathullah hibawarakatuh..... dalam salam sejahtera.......
Dah lunch ke semua? Aku awal2 dah kul 11 lebih lagi..... hehehe awallllnyerr..... sampaikan orang kedai tu sapa? sorang jer mana pakwe..... pakwe rehat kul 1...... kekekeke.....

Bila balik ofis tadi, dapat emeil suh masuk konvo...... tahun ni batch yang ke2 akan grad dari course aku...... tapi sebelum ni, dah banyak kali aku masuk konvo nie...... yang paling tak leh nak dilupakan...... huhuhu...... bila perarakan keluar staf akademik, punya kontrol ayunyer aku melangkah beratur panjat tangga ke tangga dewan tu..... tetiba high heel aku tersangkut kat tangga tu...... sebelah kaki ada kasut sebelah lagi tertinggal kat belakang....... hehehehe...... ibu bapa yang duk tepi-tepi tu semua tengok ler, alahai malunyer muka..... nasib baik member aku kat belakang tolong ambilkan kasut aku...... Al maklum la..... punyer nak masuk dewan kan, high heel la aku rembat.... kalau tak xde maknanya..... hehehehe...... sampai hari ni aku ingattttt jer peristiwa lawak gerun tu.......

Bila tengok jadual aku kena sesi petang kul 2.00..... mesti habis lewat ni..... kul 5 anakku keluar skolah...... agak2 nak kul 5 memang dah siap, terpaksa la terkejar ambik baby nih..... tu yang x syok coz lepas konvo ada makan....... kekekeke...... haduiiiii.... perut buncit tul, ingat makan jer...... sori ye bahasa terkasar skit.....

Adiooossss.........

4 comments:

  1. assalamualaikum....waaaaaaa..gambar ihsan google tu, ehem...my previous unerversity...huhuhu...rindunya ka USIM!!!!
    saya konvo tahun lepas...best!!!!sapa yang x best kan..kan...high heel patah pun tak pe, sebab bangga nak amik scroll..hehehe

    ReplyDelete
  2. hehehe... ye ke cikgu ma mesti saat indah kan ms tu....

    ReplyDelete
  3. hamzah ian : insyaAllah akan sampai masanya nti... :-)

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

INSTAGRAM FEED