Kenapa kita selalu tak jujur?

KEJUJURAN

Selalu dipekatakan dalam diri kita... Cuba check dalam diri anda ada tak sifat ini? Ada? Tiada? Sedang-sedang? erm.... tadi aku tetiba rasa nak blogwalking blog-blog yang ada link kat blog aku.... cari punya cari mana aku punya link, huh... tak de la.... belek kat blog ke2 pun tak de, blog ke3, ke4, ke5.... semua tak de.... haishhh.... apa aku buat ar? betul ke aku ni bersahabat dengan blogger semua.... tak kot.... kalau yer, mesti dah ada link kan.... cuba u all tengok tempat link aku, takut aku juga terlupa nak masukkan link u all kat blog aku secara suka sama suka.... kalau tak ada inform pada aku k.... kejujuran penting dalam semua hal.... walaupun kita bersua di alam maya.... 




5 comments:

  1. dalam apa jua keadaan pun, kejujuran adalah yg utama.
    selamat menyambut ramadhan.

    ReplyDelete
  2. Oooo.....
    Kadang memang ada blogger yang macam tuh, Pn Sheila...
    Diorang nak traffic dari blog kita..
    TAPI diorang tak bagi Traffic pada kita...
    Biasa lah tu.... Jadi, kita yang perlu BIJAK untuk buat keputusan sepatutnya..

    Perkara yang Selalu Terlepas Pandang oleh Blogger

    ReplyDelete
  3. kejujuran dalam blogging tu penting kan kak..amy suka org yg suka bw n komen blog..amy dah masukkan lama dlm blog akak n dlm blog ni pun dah ada yg amy punya...thanks yer..

    ReplyDelete
  4. kejujuran amat penting dalam semua aspek,,hehe

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

INSTAGRAM FEED