Film vs Advertising....

Pagi ni, masuk ofis awal coz p anta puteri butterfly tu awal sikit nak suh dia breakfast and blaja sesi pagi kat tadikanya... Kalau tak kesian lak kat dia asyik terlepas jer balaja sesi pagi... 8.30am dah sampai ofis, buka jer latop duk check emeil, ketua jabatan siap called nama aku lagi bila nampak pintu bilik terbentang luas... aku senyum ja... dalam hati aku "ada meeting ke, aku?" o... ic... rupanya meeting pihak atasan sahaja.... aku? pihak bawahan (jangan perasan k)... heh....

Sepagi sampai 2.30 pm ddk discussion ngn my click... sesambil duk discuss tu, my dept head datang and my senor lak singgah bilik aku apa lagi, 

"nanti kita akan buat kembali leads"
"bila nak mula"
"hari Selasa petang la, minggu depan"
"esok Selasa tak ada apa kan, buat ja esok"
"siapa nak start dulu ni"
"tanya Z dia nak discuss topik dia tadi"
"Sheila la start dulu" ngeee.... (aku lak yang kena)
"saya belum ready, nk kena baca buku banyak lagi nie" ngeee....
"baca buku tak habis, banyak buku tu"
huh, betul gak...
"ok la, saya start dulu"....
"ok, nanti akak emeil esok kita ada leads"

haduiiii... cari pasal, malam nie nampak gayanya kena stay up la aku....
"mise en scene"!!!
 my new topic film vs advertising....

Please sesiapa ada filem-filem terkini yang ditonton boleh share dengan saya k..... help!!!

2 comments:

Give your inspiration here and thank you.

INSTAGRAM FEED