Em... Mood : Kecewa

Mesti ramai yang sedey kan malam ni... sedey + kecewa.... Aku pun da gak perasaan tu...... yuhuuuu..... kita sama..... nampak page suh rajagobal letak jawatan la coz x pandai susun defend...... huh, macam-macam ada..... malam nie duk bercakap pasal bola la..... makan, minum, tido bolaaaaaa.......

(malas sangat nak layan n fikir pasal bola), jom kita check tempat kat mana berbuka puasa best... hehehe.... 1 Ramadhan tempat saya cuti...... alahai apasal aku x ambik jer cuti 31 Julai tu..... memember ramai cuti...... hadui..... tahun ni cam tak meriah sangat la bulan puasa coz tahun dulu ada student...... tahun ni student cuti, cafe-cafe semua tutup..... xde la banyak choice tempat menarik..... tempat u all mesti banyak pasar ramadhan kan....... 

Apa yang penting, jangan beli ikut nafsu k..... bila dah berbuka makan kurma, minum air, ambil kuih sikit dah mula rasa kenyang...... (bagi yang perut biasa) hehehe....... solat maghrib, tarawih...... 


erm....... mercun? mesti berdetum-detum..... nak-nak tempat aku ini, dekat jer dengan sempadan kan...... kita mula puasa tapi media dah mula cerita kena mercun ini dan itu...... awasi anak-anak anda k...... yang muda remaja belum ada anak tu, awasi adik, saudara mara anda...... jangan u all lak join sekaki...... 

Selamat malam..... jangan sedey dan kecewe-kecewe k....... setiap yang berlaku ada hikmahnya........


4 comments:

  1. hehehehe itulah nya agak kecewa la bila singaPURAPURA tu gol sejurus selepas Malaysia gol sebelum tu...aduiii...baru nak berangan dpt cuti..boleh gitu? kakaka...
    apa2 pun...Salam Ramadhan..dah makin hampir tinggal tak berapa hari lgi dah ni...hehehe
    Selamat Berpuasa! :)

    ReplyDelete
  2. dh takder rezeki nk buat mcm mana kan
    huhu..sakit hati jugak ni,tp sabo aje ler

    ReplyDelete
  3. Blog ni dah tersenarai dalam bloglist Lulu-Pages ;)

    ReplyDelete
  4. mahunya tk sedih Malaysia kita harimau malaya kalah ngan singa IMPORT..alah original vs tiruan..hehehe..tkpe harimau kita muda-muda lg..sampai bila diaorg nk import pemain luar kan

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

INSTAGRAM FEED