Tenangkan Hati Anda dengan Ucapan Allhamdulillah!

Alamak... senior minta tolong semakkan file kawan-kawan... hehehe... p jer la... niat jer sebagai ibadah... 

Pagi tadi, kul 4 lebih baru boleh lelapkan mata ni... sakit aku menyerang lagi... rasa nak pecah kepala ni... bangun subuh, lepas subuh sambung tido semula... hubby tanya p keje tak... aku kata pegi, tapi masuk lewat skit... kul 10 baru gerak dari rumah... hantar putri butterfly ke tadikanya, then terus masuk ofis... jumpa senior dia minta tolong semakkan file kawan-kawan... em... ok jap lagi saya datang, nak pegi makan dulu... aku ni tak boleh tak makan... dah la semalam kena serangan angin... pagi ni kepala still tak berapa ok lagi, so kena makan dulu... petang ni lak ada meeting nak buka program baru segala bagai! erm... mencabar sungguh!

Perkara yang best hari ni, bila check pigeon hole aku, da surat dari USM... Allhamdulillah, sampai gak akhirnya... ingatkan dah tak sampai aku kena print dari tenet... Percalonan hanya setahun... Aku akan buat yang terbaik tuk selesaikan misi dalam tempoh tersebut! InsyaAllah...

Pasal aku sakit ni, mungkin kelmarin salah makan. Satu hari aku tak makan nasi... mee goreng ja yang menjadi menu aku! uhhh... dah tahu mee, taugeh tu hangin! makan gak! bila dah sakit tak tahu nak buat apa! nanti aku sambung citer tentang angin ni... Dulu aku tak ambil kisah tentang ni, aku pelik ja bila tengok oreang keliling ku selalu cakap angin ni... Sekarang bila dah kena kat aku baru aku tahu! Pagi tadi aku ambil madu dan air suam... rasa lega sikit...

Apapun, Allhamdulillah, kerana dipanjangkan umur dapat bekerja pada hari ni... 


No comments:

Post a Comment

Give your inspiration here and thank you.

INSTAGRAM FEED