Akhirnya Settle GAK Keje Ku

Salam...

Hari aku dh lewat masuk keje... tetiba ja, pg ni buat hal lak si buncit nie.... huhuhu..... (perut aku ler) kuikuikui...

call mber tanya apa keje tertangguh... (bajet rajin la bai) hahaha.... jumpa senior...

then pg settle kan perkara ptg dlm hidupku ni yang kelmarin tertangguh... p bangunan sebelah dl nk jumpa penyelarasku tp ke oversea lak dia! huh, mau trgendala lagi ni keje aku....

x kira apa jadi, aku terus gak ke ofis itu tuk register exam akhir bulan ni! nasib baik la org tu ckp x perlu ambil sign ketua! lega rasa hati ni!

dh buat payment segala bagai terus settle... Allhmadulillah... syukur! tp huhuhu.... lebur la duit cam air.... nk buat camana kan...

xpe la, y ptg aku kena usaha apa yang dihajati ini tercapai... hidupku ni.... Mohon pd Mu tuk permudahkan jalan ini tukku! kalau ini semua dipertaruhkan tuk aku khalifah di bumi menjaga agamaku, maruah bangsa dan tanahair ku, aku sgt bermohon pdMu yang berkuasa semester alam mempermudahkan jalan ini tuk ku!

hanya itu yang aku mampu bermohon!

selepas settle segala macam, aku n rakan seperjuangan p jumpa senior, apa lagi senior tuk bg support la tuk kami... InsyaAllah, dgn pertolonganNya kami akan berjuang!

lunch wif my hubby!

after lunch continue wif my job...

Settle for today...
Allhamdulillah3x.... terima kasih Ya Rabbi!

2 comments:

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.